top of page

2023.gads




Pagājušajā gadā biedrības galvenie ieskicētie uzdevumi bija turpināt atbalstīt Ukrainas riteņbraucējus, kuri uzturējās Murjāņu Sporta ģimnāzijā. Viens no galvenajiem darbības virzieniem bija nepieciešamo sportistu apģērbu, aprīkojuma un citu treniņu darbam nepieciešamo lietu nodrošināšana. Lai realizētu šo mērķi, bija nepieciešams liels atbalsts, un atsaucība tiešām bija liela. Liels paldies visiem, kuri iesaistījās šajā projektā. Īpašs paldies Kārlim Berlandam un Norvēģijas klubam "Fredrikstad Sykkelklubb", kuru biedri sniedza milzīgu atbalstu. Paldies arī Jonasam Iversby Hvidebergam no komandas "Uno X" un Bjorgai Hvidebergai, kuri sniedza neatsveramu atbalstu, lai realizētu šo iniciatīvu. Ukrainas sportisti ir devušies atpakaļ uz savu valsti, un mēs vēlam viņiem izturību un uzvaras ne tikai sportā.


Biedrība "LRAAA" 2023. gadā aktīvi atbalstīja un sniedza finansiālu atbalstu arī "Murjāņu kauss 2023" sacensībām. Atbalsts tika izmantots, lai segtu dažādus izdevumus, tostarp sacensību organizāciju, maršruta sagatavošanu, drošības pasākumus un citus ar sacensību norisi saistītos izdevumus.

"LRAAA" atbalsts "Murjāņu kauss 2023" bija būtisks faktors, kas veicināja šo sacensību norisi. Sacensības "Murjāņu Kauss" ir vienas no senākajām un tradīcijām bagātākajām sacensībām Latvijā. Paldies visiem biedriem par ilggadēju uzticību un paldies visiem atbalstītājiem. Īpašu paldies vēlamies pateikt mūsu lielākajiem atbalstītājiem:

SIA Feel Free un Andrejam Uzulēnam

SIA Meat Me un Jānim Ozolam

SIA 4 Cyclists un Kārlim Berlandam


Kā arī mūsu ilggadējiem biedriem un atbalstītājiem:

Viesturam Ošim

Jānim Skrapcim

Kristoferam Rācenājam

Mārim Klismetam

Jurim Timšānam

Artim Rudovskim

Edmundam Legzdiņam



Iesakam izlasīt
Nesenie raksti
Arhīvs
Atslēgas vārdi
Sekojiet mums!
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page